tirsdag 09. marts 2021

Blogindlæg – Kosmiske energier og os


Sidste uge i Torsdags tjek-in, brugte vi tid og krudt på, at cleare energi og gøre rent i vores energikroppe.
Det er bl.a det slags energiarbejde vi laver i den feminine krigers univers.
Kosmiske energier og astrologiske hændelser mellem de energiskabende planeter, har en indflydelse på vores liv, ageren og mønstre. På billedet kan du se, hvorfor vi skulle lige det, på dette tidspunkt. Som jeg forklarede, var det af afgørende betydning, at vi renser kanalerne på dette tidspunkt. Sådan at klarhedens energi, kan nå os i næste uge, inden nymånen i weekenden. Fordi vi så bedre kan vide, hvordan og med hvad, vi gerne vil udnytte nymånens kraftfulde energi til at søsætte det nye. Det nye, som bedre kan nå os gennem rene kanaler.
Waow, hva?
Det er denne planetkonstellation(se foto) , som hjælper os på vej med at se, mærke, forstå, høre klart. Så hvorfor ikke udnytte det helt gratis skub, som kosmiske og universelle energier forærer os. Og de svingninger mærker jeg i god tid. Jeg følger indre og ydre fornemmelser, vibrationer og beskeder. Og deler med dig, gennem Den feminine kriger.
Det er et faktum, at vi alle påvirkes af kosmiske energier fra bl.a planeter og det har været almindelig anerkendt og brugt, i den esoteriske del af vores verden i tusindvis af år. (og i den vestlige verdensdel ødelagt, undertrykt og næsten udraderet, af manipulerende magthavere af flere omgange gennem tiden.)
Vi er heldigvis på vej tilbage, om ikke andet den spæde start. Det er hvad det store vibrations – og energiskifte handler om. DDet som astrologisk slutter nu.
Vi må gerne nu, både tro og praktisere. Og den indre hellige åndelige visdom, hvid magi, spiritualitet og okkultisme, er i det mindste lovlig i vore dage. Mere og mere almindelig, mindre mærkelig og underlig. Forsømmes mindre.
Der er virkelig mange der søger nu, efter de glemte og fortrængte dele af vores helt naturlige dele og afdelinger af den menneskelige væren, incl sjælens liv. Vi søger viden, visdom og erfaringer på alle planer, af både os selv og for den sags skyld hele universet og mere til. Altså alle verdener under og over os. Og nej vi er ikke universets verdensherskere. 😉. Vi er medskabere. ❤️
Vi søger og acceptere efterhånden bl.a vores energikroppe, den esoteriske almenneskelige viden, der ligger latent i vores væsener.
Men for bare, at kunne nærme sig bare noget af alt den visdom må der faktisk gøres klar og rent. Der må rene kanaler til. Som vandløb, hvor skidt og forhindringer nedsætter vandets strømning og videre færd.
Det er hvad vi også laver, i den feminine krigers begivenheder.
Vi taler også om esoterisk viden, visdom og erfaringer.
Det er vigtigt at denne form for forening og udvikling ikke bare bliver lalala, for det er slet ikke hensigtsmessigt. Og kan adtedkomme omveje for læring.
En samling af alle vores dele, er det der forøger vores bevidsthed og får os videre på menneskets vej, gennem sjælens mange inkarnationer.
Forståelse både i krop, ånd, energi og intellekt er så vigtig. Sammen med en fornuftig praksis og udøvelse af forskellige former for energiarbejde.
Fællesskab er vigtig og med tiden også en vejviser.
Den første øvelse, handling og lære er altid, i vores forstyrrede opmærksomheds- krævende verden AT VÆRE STILLE LÆNGE NOK.
På Torsdag d. 11.3 kl 20 i Torsdags tjek-in hos den feminine kriger i facebookguppen laver jeg en øvelse og træning i netop stilhed, koncentration og opmærksomhed.
Kom og vær med🤗❤️.
Med venlig hilsen
Jette.

Tilmelding

9 + 10 =

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

In between – a place & a space

In between – a place & a space

The place & space in between Pludselig er en tid slut, men ikke kun en tid. Et stykke liv, et afsnit, en æra. Et mindset er udskiftet med et andet. Livet og hverdagen retter ind efter det, som er. Så brikkerne passer. Naturen og energien arbejder for udligning og jeg...

læs mere
Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere

Nyt på Instagram