tirsdag 23. februar 2021

Blogindlæg: Overflod af “hvad”?, og Hvordan?.

Med oplysning følger ensomhed.
Men også bevidstheden om at vi er flere.
Og vi bliver flere og flere, gudskelov…ventetiden har været lang.

Kære lysarbejdere find sammen.
Giv og del.
Når vi kan det uden tanke på, hvad vi selv får og kan tage.
SÅ har vi en chance får, at holde faklen højt.
Sammen er vi meget mere.
Både i antal, synlighed og i energien.

Overflod er universets og derfor menneskets naturlige flow og balancepunkt.
Det er derfor manifestationsraten og hastigheden stiger med øget bevidsthed. Din udståling, vibration og lys, er det der trækker, om man så kan sige. Tiltrækningen af lige/ensvibrerende i stof og ånd.
Som jo er summen af din vibration og lys og graden af “din” udvikling.(sjælen og stoffet i forhold til ånden)
Den mængde af lys du er i stand til at optage fra kilden/universet, i dine legemer.
Mere om vores energilegemer en anden dag. Jeg har så småt startet op for vidensdeling her på siden i bloggen om livet. Til yderligere udveksling og formidling i esoterisk viden, på et niveau og plan, som bliver mere spiseligt og i tråd med min egen oplysningsgrad, naturligvis. Det kommer i et tilgængeligt bibliotek her på siden.
Ok, beklager afstikkere, 😉 videre.
– Kunne man tænke sig en tilværelse, hvor vi bare “har nok” til, at leve et godt liv.
Ikke for meget, ikke over, over, over.
Mere, mere, mere.
Bare nok.
Kan “godt nok”, virkelig være overflod.
Barren i den kosmiske normaltilstand af overflod og velstand, sættes ikke alene af det menneskelige ego, vilje og tanke. Det virker som mange tror det, jeg ved det ikke, men det virker sådan. Manifestationsklubber der sælger regelsæt, som lover økonomisk rigdom og store materielle gevinster. Hvis du bare lige…. Og det virker naturligvis for nogle. Det gør det også at spille i lotto eller gamble. Jeg mener at tiden og energien er meget bedre brugt, hvis du bruger disse tilbud til faktisk, at løfte din vibration, din dannelse og din karakter. Øger din bevidsthed, viden og erfaring.
Er bevidstheden og dermed vibrationen så høj, at du mest lever i en overflodstilstand, så er du allerede ovre den menneskelige børnesygdom. Grådighed og begærlighed for egen vinding.
Overflod er en tilstand, som måles på HVEM DU ER.
Ikke på, HVAD DU HAR.
Og hvem måler og deler ud? Ja, det gør det vi selv er en del af. Universets energiforsyning, her med loven om årsag og virkning.
Altså igen kosmisk energi. Den du er.

Du har det, du har brug for. Du indeholder alt. For at lære og yde din mening og formål med din inkarnation. Der er ikke kvikfix uden en årsag. Ellers er det jo at leve og nyde livet, gå i lethed, med mod og vilje. Og med en god guide under armen. Din intuition. Og nyde turen undervejs med alle de up and downs der må og skal til.
Det er jo her vi lærer allermest, også om manifestation af overflod. Tiltrækning, ånd, stof, tid, rum. Ja livet.
Det er derfor, det er så virkningsfuldt at gøre sig selv hel. I overensstemmelse med sig selv. Sit oprindelige, autentiske og ægte selv.
Så stopper kampen. Og det glider og flyder af sig selv.
Det handler stadig om vibration og energimatch.
Er det ikke skønt. 🤣
Tror aldrig jeg bliver færdig med kosmisk energi,,, nååårrr nej. Vi er jo energi. Mikro og makrokosmos.
I just love it…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

In between – a place & a space

In between – a place & a space

The place & space in between Pludselig er en tid slut, men ikke kun en tid. Et stykke liv, et afsnit, en æra. Et mindset er udskiftet med et andet. Livet og hverdagen retter ind efter det, som er. Så brikkerne passer. Naturen og energien arbejder for udligning og jeg...

læs mere
Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere

Nyt på Instagram