torsdag 18. februar 2021

Brev. – Kære mig.

Kære Mig
Jeg vil støtte dig, når de mørke skyers trækker til.
Jeg vil holde din hånd og gå med dig i stormen.
Og når de rolige blide vinde bringer lykken til dit liv, vil vi fejre.

I mellemtiden vil jeg være støtte, omsorg og kærlighed.
Hvis du vil det.

Men jeg har brug for…
At du er dit eget ansvar.
Dit eget valg.

Vi vil sammen barsle din flamme.

Med venlig hilsen din egen vejledende sjæl

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

In between – a place & a space

In between – a place & a space

The place & space in between Pludselig er en tid slut, men ikke kun en tid. Et stykke liv, et afsnit, en æra. Et mindset er udskiftet med et andet. Livet og hverdagen retter ind efter det, som er. Så brikkerne passer. Naturen og energien arbejder for udligning og jeg...

læs mere
Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere

Nyt på Instagram