mandag 18. januar 2021

Dagens digt 🙏


Med hvilken ret betvivler du min sandhed.
Min kærlighed.
Min ærlighed.
Min særlighed.

Det er min sandhed, ikke din.
Som din ikke er min.
Vi må tale vores egen sandhed.
Vi må leve vores egen virkelighed.

Jeg vil dele min sandhed med dig.
Jeg vil dele min virkelighed med dig.
Måske du vil dele din med mig.

Vi kan dele,
dele af en sandhed.
Dele en kærlighed.
Dele en ærlighed.
Dele en særlighed.

Det er et valg.
Et valg om at dele.
Et valg om at hele.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Digt: Den healende harmoniske kraft

"Jeg flyder på vandet, som en nøkkerose i sin dam. En lotus i sit nærende element. Flyder på overfladespændingens bevægelige og sårbare styrke. Forankret til bundens dybe muld med rodens genopdagede kraft fra erfaringernes tid. Under mig er der mørkt vand. Over mig er...

læs mere

Blogindlæg: Overflod af “hvad”?, og Hvordan?.

Med oplysning følger ensomhed. Men også bevidstheden om at vi er flere. Og vi bliver flere og flere, gudskelov...ventetiden har været lang. Kære lysarbejdere find sammen. Giv og del. Når vi kan det uden tanke på, hvad vi selv får og kan tage. SÅ har vi en chance får,...

læs mere

Digt – Forårsfornemmelser.

"Svanetræk, sol og sigende symboler. Spirende grønt, en anelse forsømt, og dog så vordende skønt. Fuglekald, forventnings eksplosion og forførende følelser. Forårsdans, utålmodige kys og fornemmelsen af indre lys. Livgivende længsler, lettelse og trængsler for fredens...

læs mere

Nyt på Instagram