mandag 18. januar 2021

Dagens digt 🙏


Med hvilken ret betvivler du min sandhed.
Min kærlighed.
Min ærlighed.
Min særlighed.

Det er min sandhed, ikke din.
Som din ikke er min.
Vi må tale vores egen sandhed.
Vi må leve vores egen virkelighed.

Jeg vil dele min sandhed med dig.
Jeg vil dele min virkelighed med dig.
Måske du vil dele din med mig.

Vi kan dele,
dele af en sandhed.
Dele en kærlighed.
Dele en ærlighed.
Dele en særlighed.

Det er et valg.
Et valg om at dele.
Et valg om at hele.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere
Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Nyt energirum, ny deminsion, ny sjælslære, nye veje. Manifestation er at skabe. Omforme energi til noget "konkret" i virkeligheden. Husets nye rum. Kontor, samtalerum og der var sørme også plads til briksen. Det her vidunderlige rum er der lagt kærlighed, håb og hårdt...

læs mere

Nyt på Instagram