tirsdag 15. december 2020

1. nat i de 12 hellige nætter – Magien i hjertet.

Jeg så dette relativt dejlige post den anden dag.
“negative mennesker har brug for drama, som var det ilt…
Vær positiv…
Det vil tage luften fra dem. ”
Ja jeg er da så enig, men bliver sådan lidt træt på vejen. For hvis er ansvaret og for hvem skal vi tage det.
En af mine kæpheste, ansvaret for os selv og intentioner. Blandt meget andet. 😏
Hvorfor være positiv. Naturligvis fordi det giver en virkelig god vibration, følelse og masser af energi til, at kærligheden kan blive til skabelse.
Men intentionen. Vær positiv fordi du tager ansvaret for en andens(de negatives) vibration. Det er ret opslidende, men meget barmhjertigt. Det kræver en styrke kun de færreste besidder. Det kan slet ikke stå alene. Fyld dig selv op, intentionen. Vær positiv for at højne din egen vibration. Hvorfor bruge krudt på, at flytte andre. De kan flytte sig selv. Og er du positiv for dig selv, skal du nok tiltrække andre med samme vibration og tilstand. Det er sådan energi arbejder i vores univers og sådan hænger fysikken nu engang sammen.
Og flyt dig væk fra negativitet, rent fysisk, hvis du kan. Det er deres eget ansvar, at vende perspektiv og vibration. De skal jo have lyst til det. Og energi behøver ikke at ses. Ej heller i handling. Den mærkes og tiltrækker lige. Positivitet er altid godt, det kræver bare også, at vi holder vores eget center og giver til os selv. Det er for mange en lidt opslidende vane, at tage ansvar for andres humør og tilstand. (og svært at opdage før du er påvirket). Jeg ved det er hårdt arbejde at ændre. Fordi vi er ofte opdraget til, at yde denne misforstået omsorg.
Men positivitet gør det sjældent alene.
Og negativ energi er faktisk kvantefysisk lige så stærk, som den positive.
Sikke en afsmitnings energikrise der kan skabes. Og er du ikke stærk nok i din egen vibration og er den ikke integreret meget dybt i dit autentiske jeg, så påvirkes du af den negative energi.
Og er man det, så er det sjældent, at vi har ret meget negativitet omkring os og i vores omgivelserne.
Så er der negative mennesker og andet negativitet i dit liv, så er der stadig arbejde for og med dig selv, at gøre.
Sådan er det for de fleste af os. Måske ikke Dalai lama, men ellers😎.
Det er et livslangt arbejde, at holde og øge vores vibration.
Mit råd vil altid være, hold dit eget center og intensionen om, at du er universets centrum i dit liv. Det er samme regler for alle. (også de negative) Vi tager vores egne valg. Skab dig for dig selv og du vil tiltrække andre lige. Måske også eks-negative der er blevet trætte af deres egen tilstand. Og det vil være fantastisk, vidunderligt, fabulous. Men vi kan og skal ikke handle, med intensionen om at ændre andre. Vi skal stoppe med, at pille over grænser, være i andres haver. Plej din egen og andre vil komme fordi der er så smukt og rart at være.
Ansvarets placering og positivitet som middel til, at lægge låg på ofte dybere issues. Det er desværre også udbredt i spirituelle kredse. Vi er kun mennesker.
Den ægte vare, positivitet der kommer fra ren kærlighed er dog fænomenalt til, at give dig selv åndenød.
Skab dig, vær “the center of your own univers” ❤️, det afskriver jo ikke andres betydning🙏 og du vil shine og tiltrække med din kærlighed, dit lys, din varme.
Den ægte vare fra dybet af din væren.
Hav en rigtig god og positiv dag. Fyldt med glæde.

God fornøjelse

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Digt: Den healende harmoniske kraft

"Jeg flyder på vandet, som en nøkkerose i sin dam. En lotus i sit nærende element. Flyder på overfladespændingens bevægelige og sårbare styrke. Forankret til bundens dybe muld med rodens genopdagede kraft fra erfaringernes tid. Under mig er der mørkt vand. Over mig er...

læs mere

Blogindlæg: Overflod af “hvad”?, og Hvordan?.

Med oplysning følger ensomhed. Men også bevidstheden om at vi er flere. Og vi bliver flere og flere, gudskelov...ventetiden har været lang. Kære lysarbejdere find sammen. Giv og del. Når vi kan det uden tanke på, hvad vi selv får og kan tage. SÅ har vi en chance får,...

læs mere

Digt – Forårsfornemmelser.

"Svanetræk, sol og sigende symboler. Spirende grønt, en anelse forsømt, og dog så vordende skønt. Fuglekald, forventnings eksplosion og forførende følelser. Forårsdans, utålmodige kys og fornemmelsen af indre lys. Livgivende længsler, lettelse og trængsler for fredens...

læs mere

Nyt på Instagram