tirsdag 15. december 2020

1. nat i de 12 hellige nætter – Magien i hjertet.

Jeg så dette relativt dejlige post den anden dag.
“negative mennesker har brug for drama, som var det ilt…
Vær positiv…
Det vil tage luften fra dem. ”
Ja jeg er da så enig, men bliver sådan lidt træt på vejen. For hvis er ansvaret og for hvem skal vi tage det.
En af mine kæpheste, ansvaret for os selv og intentioner. Blandt meget andet. 😏
Hvorfor være positiv. Naturligvis fordi det giver en virkelig god vibration, følelse og masser af energi til, at kærligheden kan blive til skabelse.
Men intentionen. Vær positiv fordi du tager ansvaret for en andens(de negatives) vibration. Det er ret opslidende, men meget barmhjertigt. Det kræver en styrke kun de færreste besidder. Det kan slet ikke stå alene. Fyld dig selv op, intentionen. Vær positiv for at højne din egen vibration. Hvorfor bruge krudt på, at flytte andre. De kan flytte sig selv. Og er du positiv for dig selv, skal du nok tiltrække andre med samme vibration og tilstand. Det er sådan energi arbejder i vores univers og sådan hænger fysikken nu engang sammen.
Og flyt dig væk fra negativitet, rent fysisk, hvis du kan. Det er deres eget ansvar, at vende perspektiv og vibration. De skal jo have lyst til det. Og energi behøver ikke at ses. Ej heller i handling. Den mærkes og tiltrækker lige. Positivitet er altid godt, det kræver bare også, at vi holder vores eget center og giver til os selv. Det er for mange en lidt opslidende vane, at tage ansvar for andres humør og tilstand. (og svært at opdage før du er påvirket). Jeg ved det er hårdt arbejde at ændre. Fordi vi er ofte opdraget til, at yde denne misforstået omsorg.
Men positivitet gør det sjældent alene.
Og negativ energi er faktisk kvantefysisk lige så stærk, som den positive.
Sikke en afsmitnings energikrise der kan skabes. Og er du ikke stærk nok i din egen vibration og er den ikke integreret meget dybt i dit autentiske jeg, så påvirkes du af den negative energi.
Og er man det, så er det sjældent, at vi har ret meget negativitet omkring os og i vores omgivelserne.
Så er der negative mennesker og andet negativitet i dit liv, så er der stadig arbejde for og med dig selv, at gøre.
Sådan er det for de fleste af os. Måske ikke Dalai lama, men ellers😎.
Det er et livslangt arbejde, at holde og øge vores vibration.
Mit råd vil altid være, hold dit eget center og intensionen om, at du er universets centrum i dit liv. Det er samme regler for alle. (også de negative) Vi tager vores egne valg. Skab dig for dig selv og du vil tiltrække andre lige. Måske også eks-negative der er blevet trætte af deres egen tilstand. Og det vil være fantastisk, vidunderligt, fabulous. Men vi kan og skal ikke handle, med intensionen om at ændre andre. Vi skal stoppe med, at pille over grænser, være i andres haver. Plej din egen og andre vil komme fordi der er så smukt og rart at være.
Ansvarets placering og positivitet som middel til, at lægge låg på ofte dybere issues. Det er desværre også udbredt i spirituelle kredse. Vi er kun mennesker.
Den ægte vare, positivitet der kommer fra ren kærlighed er dog fænomenalt til, at give dig selv åndenød.
Skab dig, vær “the center of your own univers” ❤️, det afskriver jo ikke andres betydning🙏 og du vil shine og tiltrække med din kærlighed, dit lys, din varme.
Den ægte vare fra dybet af din væren.
Hav en rigtig god og positiv dag. Fyldt med glæde.

God fornøjelse

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Nyt energirum, ny deminsion, ny sjælslære, nye veje. Manifestation er at skabe. Omforme energi til noget "konkret" i virkeligheden. Husets nye rum. Kontor, samtalerum og der var sørme også plads til briksen. Det her vidunderlige rum er der lagt kærlighed, håb og hårdt...

læs mere
My love…

My love…

MY LOVE. My love, my lonely, my only. My way , my worth, my warrior. My treat, my treasure, our time. Worthy of love at all times.

læs mere
Vi behøver ej nøjes…

Vi behøver ej nøjes…

Husk altid, at vi gerne må. Måske skal der ryddes noget gammel energi af vejen. Måske skal der træffes andre valg, end der plejer. Måske skal der mærkes efter, i stedet for at tænke efter. Måske skal der fyldes op, i stedet for at give. Måske er det tid til at finde...

læs mere

Nyt på Instagram