fredag 27. november 2020

De små skridt, det store show, den lille dans.

Jeg rakte ud, prøvede at fange,
Jeg spurgte, og søgte. Jeg bad om, sendte ønsker. Og forventede svar.
Jeg fortalte, gav og håbede på genkendelse og modtagelse.
På kærlighed, på svar.
Hvem der? Er der nogen?
Der var stille.
Jeg vidste vi var flere, men hvor.
Jeg hoppede og viste mig frem. Blev til underholdning, men aldrig taget seriøst.
Jeg blev lille, og møblerbar. Hvordan skal jeg være, byg mig så jeg passer.
I håbet om at finde jer og dermed mig.

I formede jer ud af mig.
Jeg blev jer, men var ikke mig.
Jeg vidste jeg hørte til, men ikke her. Hvor så?
Jeg rakte ind, søgte og fandt.
Jeg bad om og fik. Jeg fortalte og gav, dansede og sang.
Jeg blev set, genkendt og budt velkommen hjem.
Her er stilhedens svar fra mit hjerte og min sjæl, min ressource.
Her er mit hjem, min base, mit centrum.
Lad os mødes og være.
Vi er alle, men jeg er ikke jer og i er ikke mig.
Her lyttes og tales, her skabes og elskes, her tales og svares.
Her er grines og grædes.
Vi fandt hinanden.
Du og jeg.
Her er vi sammen i kærlighedens sprog.
Her er stilhed, og genkendelse.
Her er liv og bevægelse.
Tolerance og plads, forståelse og rum.
Kærlighedens ensomhed, arm i arm med kærlighedens universelle favntag.
Vi fandt hinanden i kærlighedens kilde.
Kom, skal vi danse solen træt.

oznor

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

In between – a place & a space

In between – a place & a space

The place & space in between Pludselig er en tid slut, men ikke kun en tid. Et stykke liv, et afsnit, en æra. Et mindset er udskiftet med et andet. Livet og hverdagen retter ind efter det, som er. Så brikkerne passer. Naturen og energien arbejder for udligning og jeg...

læs mere
Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere

Nyt på Instagram