søndag 28. februar 2021

Digt: Den healende harmoniske kraft

“Jeg flyder på vandet, som en nøkkerose i sin dam.
En lotus i sit nærende element.
Flyder på overfladespændingens bevægelige og sårbare styrke.
Forankret til bundens dybe muld med rodens
genopdagede kraft fra erfaringernes tid.
Under mig er der mørkt vand.
Over mig er der den sorte himmel. Kun oplyst af få tydelige lysende stjerner.
Natten omslutter mig trygt og varmt, med dens sagte klarhed.

Engang var jeg bange for mørket, skønt det er så stor en del.
Udskældt og frygtsomt tysset på, som var det slet ikke.
Det dunkle måtte vige for det urene lys. Den tågede dis over det, som alle kender til.
Måtte ikke lyses op. Måske ej kunne.

Månens smukke fylde, sender sine nødvendige livgivende stråler ud.
Nattens mørke forvandles til grålige, knapt synlige nuancer af lys. Der kan skimtes af dem der ønsker.
Jeg bader mig i dens mangfoldige skala af grålige toner, tilsat en mørk bund af styrke.
Nok til at se.
Nok til at be, for alt jeg ikke kunne se.
Forandringens vande flyder nu in spe.

Oplæsning følg link til min youtube-kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=Qk6ofwG113I

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

In between – a place & a space

In between – a place & a space

The place & space in between Pludselig er en tid slut, men ikke kun en tid. Et stykke liv, et afsnit, en æra. Et mindset er udskiftet med et andet. Livet og hverdagen retter ind efter det, som er. Så brikkerne passer. Naturen og energien arbejder for udligning og jeg...

læs mere
Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere

Nyt på Instagram