torsdag 18. februar 2021

Blogindlæg. Din egen mester.

At stirre ud af vinduet eller bare tomt ud i luften, tegne mandalaer, gå en tur alene og lade tankerne flyde, se længe ind i flammerne fra et bål eller et lys, se på at skyer driver forbi, aktivitet med rutinepræget sysler, meditation og drømme om natten.
Kender i det?
Den tilstand man er i eller rettere opdager, at man har været i, når man ‘vågner’ igen?
Det er alt sammen en trancetilstand. En meditation. En ændret bevidstheds tilstand.
Ja vi er altså alle sammen i stand til, at ændre vores bevidstheds niveau ret meget. Og vi gør det ofte, alle sammen.
Vi er alle spirituelle eller åndelige væsner.
Og her er du meget tættere på dit højere selv og universets andre energiplaner end du tror.
Det er vores natur, så hvorfor ikke bare være ok med det.
Tænk om vi fornægtede vores fysik og dens velbefindes betydning, så ved vi jo godt at der skal løbes noget stærkere, når vi igen skal i form. Og vi kender inderst inde godt, den pris der må betales, med en fysik, i dårligere forfatning end godt er.
Eller hvad med balancen, velbefindendenet og helbredet i den psykiske, mentale eller åndelige afdeling …. Århh jo, der har vi nok alle sammen været, mere eller mindre på et eller andet tidspunkt.
Vi ved godt alle sammen, hvad der er usundt for os som mennesker. Og vi ved at, det vil føre til konsekvenser og ubalancer i vores sundhed og livskvalitet. Et dybt sted i os, ved vi alt. Måske skal der lidt hjælp til, at få det helt op foran vores øjne, så vi kan se OG erkende. Men vi indeholder alle den viden, naturligvis på forskellige planer. Men beskeden om ubalancer via vores egen kontakt til os selv. Den har vi alle.
VEJVISEREN.
Vi rummer alle de samme elementer, vi er samme race.
Naturen i mennesket og mennesket i naturen.
Det er jo det hele menneske, der er naturligt.
Hvor er det smart, at naturen selv forsøger, at komme i balance. Udenom vores fornuft og kontrol.
Nogen gange er vi bare SÅ meget i kontrol og tror, at vores hjernes fornuft kan finde den hellige gral. Vi tror så meget, at vi saboterer naturen i os selv. Så vi ikke heales, fixes og afbalanceres naturligt.
Nu kan du ekstra nyde næste gang du “er helt væk” for omverdenen. For lige der, er du i dyb kontakt med naturen i dig selv, din essens, din sjæl, universet eller måske din inderste sandhed.
Bare vær med det der tilbydes fra din egen natur.
Stol på dig, og få hjælp til processen, om nødvendigt. Så du bliver tillidsfuld og trofast overfor dig selv.
Du er langt hen af vejen din egen mester i livet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Digt: Den healende harmoniske kraft

"Jeg flyder på vandet, som en nøkkerose i sin dam. En lotus i sit nærende element. Flyder på overfladespændingens bevægelige og sårbare styrke. Forankret til bundens dybe muld med rodens genopdagede kraft fra erfaringernes tid. Under mig er der mørkt vand. Over mig er...

læs mere

Blogindlæg: Overflod af “hvad”?, og Hvordan?.

Med oplysning følger ensomhed. Men også bevidstheden om at vi er flere. Og vi bliver flere og flere, gudskelov...ventetiden har været lang. Kære lysarbejdere find sammen. Giv og del. Når vi kan det uden tanke på, hvad vi selv får og kan tage. SÅ har vi en chance får,...

læs mere

Digt – Forårsfornemmelser.

"Svanetræk, sol og sigende symboler. Spirende grønt, en anelse forsømt, og dog så vordende skønt. Fuglekald, forventnings eksplosion og forførende følelser. Forårsdans, utålmodige kys og fornemmelsen af indre lys. Livgivende længsler, lettelse og trængsler for fredens...

læs mere

Nyt på Instagram