torsdag 18. februar 2021

Blogindlæg. Din egen mester.

At stirre ud af vinduet eller bare tomt ud i luften, tegne mandalaer, gå en tur alene og lade tankerne flyde, se længe ind i flammerne fra et bål eller et lys, se på at skyer driver forbi, aktivitet med rutinepræget sysler, meditation og drømme om natten.
Kender i det?
Den tilstand man er i eller rettere opdager, at man har været i, når man ‘vågner’ igen?
Det er alt sammen en trancetilstand. En meditation. En ændret bevidstheds tilstand.
Ja vi er altså alle sammen i stand til, at ændre vores bevidstheds niveau ret meget. Og vi gør det ofte, alle sammen.
Vi er alle spirituelle eller åndelige væsner.
Og her er du meget tættere på dit højere selv og universets andre energiplaner end du tror.
Det er vores natur, så hvorfor ikke bare være ok med det.
Tænk om vi fornægtede vores fysik og dens velbefindes betydning, så ved vi jo godt at der skal løbes noget stærkere, når vi igen skal i form. Og vi kender inderst inde godt, den pris der må betales, med en fysik, i dårligere forfatning end godt er.
Eller hvad med balancen, velbefindendenet og helbredet i den psykiske, mentale eller åndelige afdeling …. Århh jo, der har vi nok alle sammen været, mere eller mindre på et eller andet tidspunkt.
Vi ved godt alle sammen, hvad der er usundt for os som mennesker. Og vi ved at, det vil føre til konsekvenser og ubalancer i vores sundhed og livskvalitet. Et dybt sted i os, ved vi alt. Måske skal der lidt hjælp til, at få det helt op foran vores øjne, så vi kan se OG erkende. Men vi indeholder alle den viden, naturligvis på forskellige planer. Men beskeden om ubalancer via vores egen kontakt til os selv. Den har vi alle.
VEJVISEREN.
Vi rummer alle de samme elementer, vi er samme race.
Naturen i mennesket og mennesket i naturen.
Det er jo det hele menneske, der er naturligt.
Hvor er det smart, at naturen selv forsøger, at komme i balance. Udenom vores fornuft og kontrol.
Nogen gange er vi bare SÅ meget i kontrol og tror, at vores hjernes fornuft kan finde den hellige gral. Vi tror så meget, at vi saboterer naturen i os selv. Så vi ikke heales, fixes og afbalanceres naturligt.
Nu kan du ekstra nyde næste gang du “er helt væk” for omverdenen. For lige der, er du i dyb kontakt med naturen i dig selv, din essens, din sjæl, universet eller måske din inderste sandhed.
Bare vær med det der tilbydes fra din egen natur.
Stol på dig, og få hjælp til processen, om nødvendigt. Så du bliver tillidsfuld og trofast overfor dig selv.
Du er langt hen af vejen din egen mester i livet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere
Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Nyt energirum, ny deminsion, ny sjælslære, nye veje. Manifestation er at skabe. Omforme energi til noget "konkret" i virkeligheden. Husets nye rum. Kontor, samtalerum og der var sørme også plads til briksen. Det her vidunderlige rum er der lagt kærlighed, håb og hårdt...

læs mere

Nyt på Instagram