mandag 30. november 2020

Knokleri og når for meget er nok.

Knokle energi er en tung sag, at have med sig. En udad farende maskulin krigsenergi der tager, hvad den TROR den får brug for, i morgen.
At arbejde hårdt for en sag er en helt anden energi. Det er stadig en krigerenergi, men i en helt anden vibration.
Den ligger faktisk i den anden ende af vibrations registret. Den indeholder en balance mellem at flyde eller følge med vinden der bære dig og samtidig skabe vinden sammen med sine omgivelser.
Og hvordan man rent praktisk kommer fra den ene ende til den anden, er en proces, en udvikling, en læringsrejse, en bevidsthed udvidelse. For rigtig mange en helt ny grundlæggende overbevisning, og tanker, der flytter sig fra frygt til tillid.
At være i knokleenergi føles i modsætning som at man kæmper sig frem med skub og mas, mens man bruger en masse bekymringer på, at regne ud og antage, hvordan fremtiden skal være. Her er der knapt så meget vind, vand eller tillid til at bære dig afsted, for du udsender en anden energi. og derfor modtager du bare mere kamp og modstand.
Du er faktisk slet ikke åben for at modtage, mest bare for at tage, hvad du tænker. Det er en begrænsende holdning og lidt et lukket system.
At arbejde i flow, er at flyde med strømmen og i tillid tage imod, hvad der kommer til dig af muligheder.
Og de muligheder kommer fra den vibration og følelse du har, er og dermed sender ud.
Det vil jeg rigtig gerne vise dig. Jeg vil rigtig gerne vise dig hvordan og oplyse om hvorfor. Give tips, tricks, idéer, baggrundsviden.
Give lidt fra min egen lange vej og dele fra erfaringer.
Jeg nørder i helhed og har fra naturen et overordnet blik på sammenhæng mellem fortid, nutid og fremtid. Et lidt andeledes syn og overblik end de fleste.
Det er min samlede evne i dette liv.
Det er ikke mere anderledes end, at der er mange andre der har det samme med sig i sjælen. På forskellig vis og til forskellige formål.
Formål der passer nøjagtig med vores egen unikke sjælslære og livs formål.
Jeg har levet stærkt polariseret fra teenager til langt op i voksenalderen. Bevægede mig ud på en lærerige omveje, fordi det var nødvendigt for min udvikling og sjælelære.
Og fordi jeg havde lukket mit indre helt til. Omsvøbt det med andres sandheder. Alle mulige andre, enkelte og kollektive, sociale og samfundsmæssigt skabte. Energetiske påvirkninger jeg tog helt ind, som mine egne, alle steder fra. Det er sådan vi lever – mennesker. Og heldigvis ofte med de bedste intentioner, lærer vi vores børn, som vi er blevet lært osv.
Jeg gemte min evner i det tillærte, som værende ikke acceptable. Derfor agerede jeg bare mindre heldigt, mindre sundt set med helhedsøjne, men ud fra den viden jeg besad på det tidspunkt.
Jeg er empath og stærkt sensetiv.
Jeg er bare også udadvendt og kraftfuld. Så her har der været grobund for ret mange misforståelser.
Man kan altså sagtens være både indadvendt og udadvendt på sammen tid
Det er der mange mennesker der er. Også empather og sensitive.
Vi overvældes også af indtryk, sanser og energi, selv om man er fremme i skoene.
Jeg har fået læringer på den hårde måde. Med sygdomme, uheld og ulykker. Jeg har matchet energierne på fineste vis.
I overlevelsens lys. Skjul hvad der er sårbart. Og byggede et jernværn og panser om mit blødeste smukke hjerte og indre.
Måske er der noget genkendeligt. Jeg ved vi er rigtig mange der har disse handlemønstre med i baggagen.
Det er også et eksempel på menneskets manifestationskraft. At alt er energi og at vi er omgivet af fysikken og de kosmiske love er der hele tiden og altid har været det.
Det er vores bevidsthed om dem der ændres og må ændres.
Hvis vi vil leve med, snarere end mod.
Universet og energierne er nemlig ligeglade med, hvilken vibration du sender. Det er bare fysisk. Og den dømmer ikke godt eller dårligt.
Den er bare. Præcis som vores sjæl og energetiske krop.
Vi er bare. Det er vores menneskelige følelser og overbevisning der dømmer noget som godt eller skidt.
Og lige der midt i det, der kan vi jo så vælge med vores frie tanker, følelser og viden. Hvorend den kommer fra.

Min læring har været nødvendig for at overleve. Så langt kan man faktisk komme væk fra sig selv og sit eget kraftværk. At energierne lagrer sig og skaber sygdom, svækkelse og måske en ny mulighed for sjælen. At vende hjem for, at få en ny chance i en ny krop, et nyt liv.
At skabe sin egen virkelighed. At starte en rejse og vende skuden.
Det starter ofte med vores overbevisninger, som er vores bevidste og ubevidste tanker. Ja begge slags. De dannes af vores følelsesliv. Det vi føler, skaber tankerne. Energien følger tanken og overbevisningerne.
Så vi kan ændre vores overbevisninger med træning, teknikker og metoder.
Lidt som en ny hjernevask. Vi vælger bare selv nu, med vores bevidsthed.
At gøre så meget af vores ubevidste tanker bevidste, som muligt.
At skabe, for dig nye, positive veje af kærlighed og skaberkraft.
Du skaber selv din virkelighed.
Men den går gennem healing af det ubevidste der ofte kan forstyrre vejen til den fulde accept og kærlighed. Og det er langt fra en let, blød og rosenrød vej, men slet ikke uladsiggørlig.
Der er masser af gaver på vejen.
Tiltræk dem og ræk ud efter hjælp.
Kærligst Jette

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

In between – a place & a space

In between – a place & a space

The place & space in between Pludselig er en tid slut, men ikke kun en tid. Et stykke liv, et afsnit, en æra. Et mindset er udskiftet med et andet. Livet og hverdagen retter ind efter det, som er. Så brikkerne passer. Naturen og energien arbejder for udligning og jeg...

læs mere
Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Sommerens tema.

Sommerens tema.

Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude. Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet. Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med...

læs mere

Nyt på Instagram