Kosmisk Kaffesalon – 9. januar 2022

Vi vil starte med et oplæg om et spirituelt emne. Jeg vil holde oplægget. Mon ikke det spirituelle emne også vil indeholde lidt om vores udviklingsvej og en enkelt smule energi og planet også. 

Det er med dette tvist, at mit spirituelle formål tager mig hen. En sammenkobling af vores åndelighed, med formål og udvikling.  Hvordan vi faktisk lever vores spiritualitet i hverdagen og hvordan vi bruger og udvikler vores egenskaber. Videns-kobling til en ellers meget følsom og sensitiv verden.

Mulige emner, som det fremtrædende emne: Man kan komme med ønsker(skriv til mig, i gruppen Sandheden om din spiritualitet eller Messenger)

 1. Psykiske evner og udviklingsvejen – hvorfor, til hvad og hvornår.
 2. Energilære i hverdagen liv og hvornår kan man bruge den bevidst. Lidt af de mange universelle love og regler ift hvad er det vi skal lære på vores vej og hvorfor.
 3. Cyklusser i livets gang. Hvornår sker hvad og hvorfor. Hvorfor skal vi det igennem i hver eneste inkarnation. 

Dette vil blive berørt i oplægget, men et af emnerne vil være det fremtrædende. Næste gang er det et af de andre emner der vil være det fremtrædende osv. Jeg vil foreslå, at vi taler videre om det som bevæger jer, efter oplægget eller inspirationen om man vil.

Vi vil sidde naturligt i grupper for sådan er mit hus indrettet. Jeg vil gå rundt mellem bordene og deltage i jeres forhåbentlige enormt spændende snakke om, hvad der falder jer ind. Der er masser af plads og rum for at mingle og småsludre med hinanden på tværs. Jeg vil til dette arrangement levere en besked til hver af jer, om jer. Der vil desværre ikke være tid til de store sessioner og lange feedbackér, men der er garanteret beskeder til hver af jer. 

Hvorfra,,, tjaaa. Jeg vil garantere at de kommer til jer, så det passer præcis til jeres, lige nu. Der kommer det der kommer og du får det med, som jeg ser og ved. Der vil være tid til et spørgsmål, ikke mere.

Det får du:

 • Kort personlig relevant besked om din spirituelle vej. (husk det også er levet liv)
 • Mulighed for et mindre spørgsmål, som feedback til forklaring (spm som: alt hvad du ser om mig er nok for meget) 😉
 • Oplæg, viden og spirituel inspiration, krydret med lidt selverfaret hverdag.
 • Kaffe og kage fra Jettes kagefix (kan ses på instagram)
 • Snacks og guf.
 • Du vil opleve energi på en helt anden måde end vanligt, hvis du ikke har været til et spirituelt arrangement før.
 • Mulighed for at møde sjælevenner. 
 • Mulighed for at opleve et åndeligt push til din egen udvikling.

Jeg vil glæde mig enormt til dette arrangement, jeg elsker at se jeres spirituelle vej og udvikling. Fornemme den helt særlige igangsættende energi, der er ved disse møder og i jer som deltager. Følge jer i tiden bagefter og se, hvordan i spurter afsted på jeres vej, som havde i fået et boost og lidt medvind på jeres cykelsti. For det er hvad man får her.

Pris:
Intro-Pris*: 245,- kr. for 2 timer i denne skønne energi, alt inkl. (Normalprisen er 444,- kr.) 

Klik her for tilmelding

10 % på alt for medlemmer af DFK´s medlemsgruppe 220,- kr. NB. (skal bestilles via link i medlemsgruppen)
Du kan læse mere om medlemsgruppen her.

*Intropris fordi det er første gang i den nye udgave af den feminine kriger.
Normalprisen er 444,- kr. for et 2-timers arrangement og 666,- kr for et 3-timers.