Hvem er jette?

Mit livs formål

Først var jeg bare Jette, så kom alias den feminine kriger. Nu vi sammen. Jeg er en vandrer der har rejst og travet på flere veje. Vejen gennem livet og vejen gennem udvikling af min person og sjæl. Været aktiv med indre skyggearbejde, div terapiformer, uddannelser og dannelse. Livserfaring og læring har jeg altid opsøgt i håbet om, at noget kunne forbedres eller forfines. Altsammen med det formål at leve et helt liv i fuld overensstemmelse med mit inderste. Fulgt det drive og den trang som har drevet mig fra det ene til det andet. Af tilfældigheder, som jeg dog nu ved, bare er energi i arbejde med sjælens formål. Af lyst, trang, behov osv har jeg ladet livet spille op og jeg har danset med. Opnået en åndelig bevidsthed der guider og er der for mig, andre. Men altid med respekt for min egen sandhed, såvel som andres sandheder. Gennem alt dette og spirituelle opstigninger og energetiske niveauer både fysisk og mental har sjælen forenet mig og min personlighed. I en indre forening af krop, sind og sjæl, og givet mig gaver på vejen. Jeg har gået gennem ild og vand, gennem storme og på ørkenvandringer i mit indre og nogle gange også i det ydre. Jeg har været alene og følt mig ensom. Jeg har ledt og søgt, nogle gange fundet for en stund, men let har det ikke været. Det vil sjældent være let, men…

Jeg vil så gerne give noget af det, som jeg har savnet på min vej gennem livet. Og det jeg har lært, så hvis bare jeg kan inspirere, vise vej, så frø der hvor jeg må og får lov. Det som en kærlighedssjæl i et sensitivt menneskeliv oftest har for lidt af.

Gennem de sidste 10 år og specielt gennem de sidste, hvor min åndelige udvikling og vejen til helhed har taget fart, har jeg savnet fæller og været for meget alene. Bare alene med det som rører sig, stort som småt.

Jeg tilbyder nu denne hjælp og støtte. Jeg giver af min erfaring fra livet, min tildelte og tillærte viden og indre visdom. Til dem som ønsker det og hvor inspiration kan bruges for dem hvor det resonere med deres egen indre sandhed og vej.Det stof der hentes gennem livets vej og  sjælens visdom fra uendelig kilde.

Vise hvem jeg er, så du kan finde mig. At gå ved din side, hvis du har behov. Låne dig en hånd, et sted, et rum og et hjerte. Give dig muligheder for, at være den du er. Et unikt menneske, på din egen unikke vej. Vi har hver vores ensomme vej, at gå.

Men aldrig alene. Aldrig uden et kærligt fællesskab af sjæle. Det gør vejen SÅ meget lettere.

Det jeg har en vision om, er at dele mit univers og et stykke af mig, med dig. Sammen med andre. Sammen er vi meget mere, vi kan give og modtage, efter behov.  Gennem de forskellige ydelser og services, som jeg skaber rum for. Hold dig ikke tilbage med at række hånden frem. Der vil være en i den anden ende, der tager imod den. Om du tiltrækkes af at, komme til 1:1healings-samtale, Jettes healing eller kosmisk kaffesalon. Eller hvis du er til et længere forløb med mentortimer, som sammensættes efter dit behov. Dog guidet og aftalt mellem dig og mig. Deltage i arrangementer med meditationer og inspiration. Følge med på sidelinjen gennem de to blogs eller kontakt online er helt dit valg. der er forslag eller vi konstruere dit forløb, som du ønsker. Alt er fint. Se mulighederne her. YDELSER OG SERVICE.

Jeg har skabt mit univers af skabelse og væren. Et virke dedikeret til energiarbejde, healing. Kreativitet, skriblerier, sociale fællesskaber, vidensdeling og undervisning. Jeg vil gerne dele det med dig. En ressource der kan trækkes på, når vejen bliver trang. Jeg er formidler af universel kærlighed. 

Jeg er i gang og har været det længe. Se referencer og beskrivelser fra tidl. og nuværende sjæle, der gør brug af min service HER Tak.

Hende er jeg også

  • Energi -og lysarbejder. Sjæls -og livsvejleder
  • Certificeret healer.
  • Vejleder, mentor og uddannet underviser og faglig vejleder.
  • Skribent og elsker, at skrive.
  • Inspirator og formidler.
  • Aut. Specialsygeplejerske og Certificeret faglig vejleder.
  • Rum -og pladsholder for andre i fælleskab.
  • Healing empath -og sensitiv.
  • Jeg er også mor, kæreste, heste, hunde-og katteejer.
  • Jeg er en god kok og bager. Jeg producerer bl.a. eksklusiv lækker kage til de kosmiske kaffesaloner.

Nyt på Instagram