tirsdag 18. maj 2021

Sommerens tema.


Sommerens omskiftelige energier. Der er skifte forude.
Planeter og andre af universets energier vil SÅ gerne, at vi vækster. At vi renser os for alt det vi har taget på os, gennem livet.
Så vi står i fuld kærlighed som vi er skabt. Nøgne omhyldet af lys og med kærligheden som den store skaber.
Vi er klar nu i 2021, til at vækste endnu mere. Hvis vi har fået bygget vores fundament op efter vi har renset os for skyggerne. Det vil sige, at vi er blevet bekendte med hvem vi er og hvad vores sår, karma og blokerende traumer har handlet om. For de vil være tilstede i vores menneskedel/ego. Det handler om at bygge i lys, kærlighed og i solens kraft. (vores egen) og så lære hvordan vi opretholder den balance der skal til. For at leve i flowet i harmoni med de omskiftelige energier, der nu engang omgiver og påvirker os. Altid.

Ok Darlings, det bliver en tid med energetiske skift på række hen over sommeren.
Nu. Pluto og solen. Mars og krebsen.
Plus en masse andre forbindelser, som vil give os energi, et skub, et klap, et spejl og muligheder.
De næste par måneder vil vi guides til at se på os selv.
Og det er en mulighed for at heale og transformere, det der blokere for vores selvværd, vores lys, vores fulde potientale og vores liv levet i 5.diminsion. Det er også en tid, hvor man kan opleve at gå gennem porte, finde sin plads, sin frihed og sin forening, hvis det er der man er nået til på sin skyggerejse. Renhed og guddommelig kærlighed i sig selv.
Lige nu vil pluto rigtig gerne vise dig, hvor du har rester, baggage og syn på dig selv, som IKKE er i overensstemmelse med dit indre.
HVOR i dit liv, lever du ikke din sjæls sandhed. Hvad og hvem står måske lidt i vejen for dit ultimative liv.
Din eneste ene. Kærligheden i dig selv.
Din egen personlige vej til en forening og union i kærlighed, mellem dit manifesterede menneskeliv(det du har skabt dig via din nuværende vibration) og din evige sjæls potientale, (den du er i essensen og kernen)
Solens forhold til pluto. Dit forhold til dit dybere jeg. Viser dig råt for usødet, hvor du har lagt ansvar og power overpå andre.
Det vil for nogle være sandhedens time, men på en mildere facon. Men stadig, så vil dit liv, dine omgivelser vise dig hvor, hvem og hvad.
Spørgsmålet er så, om du vil tage det ind, se det og gøre noget for, at opnå yderligere balance og harmoni.
I dig.
I din hverdag.
Hvilket liv er du født til, at leve.
Det hele starter ALTID, med os selv. På trods af, at alt modstanden, sårene, uoverenstemmelserne vises i vores ydre liv.
Så længe vi ikke har en solid og ren kontakt til det højere selv, fri for skygger og illusioner, via vores opøvede sjælskontakt. Lige så længe må vi gå et par omveje for at se, opdage og erkende.
Og det er nu engang også ok. Vi må tage hvert et skridt, når vi er klar.
Det er vores vej.
Det er dog meget lettere, jo tættere vi kommer på vores rene essens og tør lytte til den.
Hav en rigtig dejlig dag.
Vågen, opmærksom og nydende.
Empatisk, også over for dig selv.

❤️🙏
Vil du opøve kontakt til dit indre, din essens og øge bevidsthed.
– FØLG med på facebook, der er masser af gratis lives. Torsdag og søndag. Healingsmeditationer, vejledning i energiarbejde, skyggearbejde, hvordan vi vækster og hvordan vi kan lære bare at være. OS.
– VÆR MED. Jeg udbyder også et forløb i sjælskontakt, se under seancer og undervisning.
-NYE FORLØB. En serie af fortløbende forløb, hvor jeg tager jer med hele vejen, så i bliver selvkørende i lethed og sjælskontakt. Hvis i er til det.
-UNDERVISNING i estoterisk, spirituel og åndelig tilgang til hverdagslivet.
Div. Metoder, teknik og spirituelle rutiner.
1 x pr. måned live på Facebook.
Jeg håber at se dig.
Hilsen jette

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

In between – a place & a space

In between – a place & a space

The place & space in between Pludselig er en tid slut, men ikke kun en tid. Et stykke liv, et afsnit, en æra. Et mindset er udskiftet med et andet. Livet og hverdagen retter ind efter det, som er. Så brikkerne passer. Naturen og energien arbejder for udligning og jeg...

læs mere
Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Hvordan ser en spirituel ud? 😜

Jeg hørte engang en sige om en anden: "Hun er ikke rigtig kunstmaler, for hun er ikne startet fra barn og har det kun som fritidshobby." Det er mange år siden, men det popper op ind i mellem, når jeg tænker på, hvor forskellige vi tilgår vores rejse i livet....

læs mere
Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Healing og manifestation. På vej mod 5. dimension.

Nyt energirum, ny deminsion, ny sjælslære, nye veje. Manifestation er at skabe. Omforme energi til noget "konkret" i virkeligheden. Husets nye rum. Kontor, samtalerum og der var sørme også plads til briksen. Det her vidunderlige rum er der lagt kærlighed, håb og hårdt...

læs mere

Nyt på Instagram